Welkom bij de website voor het Sinterklaas gebeuren in Volendam.

Jaarlijks organiseren wij tal van activiteiten rondom de sinterklaasperiode en brengen wij diverse bezoekjes aan kinderen. Via deze website en ons facebook account houden we u op de hoogte van onze bezoekjes en activiteiten. 


De Kleine Klaasie Film bekijken: www.sinterklaasshow-volendam.nl

Sinterklaasactie
Hoofdsponsor van deze site is: www.volare-kinderfietsen.nl.

Uitverkocht
De sinterklaasshows zijn volledig uitverkocht. Er zijn helaas geen kaarten meer te krijgen.

 

Sinterklaasshow

Dit jaar zal de grote Sinterklaasshow op 24 november plaatsvinden in Sporthal Opperdam te Volendam. Na het succes van de afgelopen jaren heeft de organisatie ook dit jaar weer vele verrassingen in petto en belooft het nog mooier te worden dan voorgaande jaren.

Samen met Sint en pieten wordt het weer een grandioos feest!

Show 1 : 10.30

Show 2 : 13.00

Show 3 : 15.30
 

 

Sinterklaasactie

Met de Sinterklaasactie.nl Plak-Je-Kans kunt u ook dit jaar weer vele spectaculaire prijzen winnen. Deze prijzen worden uitgekeerd in waardebonnen van Ondernemend Volendam te besteden bij alle deelnemende winkeliers. Voor elke e 2,50 die u besteedt, krijgt u één Sinterklaaszegel die u vervolgens op een zegelvel plakt. Wanneer u een vol zegelvel heeft gespaard (40 zegels), hoeft u alleen nog uw adres in te vullen. Al uw volle vellen kunt u inleveren bij de deelnemende winkeliers. De deelnemende winkeliers kunt u herkennen aan de poster. Meer info.. www.ondernemendvolendam.nl

 

Lees meer........